Logotip Olesa Industrial
+

Olesa Industrial, aposta decidida per a captar noves inversions al municipi4/5/2022

Olesa de Montserrat es posiciona com a destí d’inversió industrial, amb l’associacionisme empresarial com a vector clau de competitivitat per al creixement econòmic del municipi.Amb l’impuls de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, la participació de l’Associació Industrial Olesa (AIO) i el suport de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Olesa de Montserrat es posiciona com a destí d’inversió industrial, sota la nova marca "Olesa Industrial", una iniciativa que persegueix consolidar el talent i afavorir l’arribada de noves inversions d’activitat que ajudin a millorar l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi.

 

Olesa de Montserrat, porta d’entrada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es troba estratègicament ubicada en un dels principals eixos d’infraestructures de comunicació i de la indústria de Catalunya. "Amb una població de 24.000 habitants, el municipi compta amb 9 polígons d’activitat en una superfície de 110 hectàrees, amb més de 150 empreses, i amb capacitat per ubicar les empreses de valor afegit que valorin una ubicació excel·lent i una confiança jurídica donada per la imminent aprovació del Pla d’ordenació urbanística municipal", assenyala Didac Solà, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

Olesa Industrial, destí d’inversions

 

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat impulsa l’arribada de noves empreses, simplifica els tràmits administratius i ofereix un acompanyament en l’aterratge al municipi. Per fer-ho possible compta amb el portal web olesaindustrial.cat, un directori empresarial on trobar tota la informació dels polígons, recursos per a empreses i, sobretot, els espais disponibles i els punts de contacte amb els intermediaris immobiliaris. 

 

Els usos del sòl en els polígons d’activitat econòmica d’Olesa són eminentment industrials i logístics, i els principals sectors d’activitat són l’activitat comercial, la metal·lúrgia, l’automoció, el material elèctric i la maquinària, el tèxtil, la química i l’alimentació. 

 

Les línies d’actuació d’Olesa Industrial se sustenten sobre tres grans eixos. El primer, donar a conèixer la riquesa i la capacitat industrial del seu territori; el segon, l’aposta decidida per a impulsar una transformació sostenible i digital dels seus polígons, i el tercer, l’associacionisme empresarial, representat per l’Associació Olesa industrial, una entitat nascuda amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica, fomentar les relacions interempresarials entre els nou polígons del municipi i impulsar millores de l’entorn industrial amb interlocució i col·laboració de l’Administració local. 

 

"El projecte Olesa Industrial és determinant per a la transformació i millora del teixit empresarial olesà. Desenvolupar el potencial industrial del nostre municipi és decisiu per a la creació d’oportunitats i la generació de riquesa i ocupació per a la nostra ciutadania", afirma Miquel Riera, alcalde d’Olesa de Montserrat. "L’emplaçament d’Olesa, porta d’entrada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a les principals infraestructures logístiques de Catalunya, sumada a l’àmplia oferta d’espais per desenvolupar-hi activitat econòmica, són oportunitats per a la consolidació del nostre teixit empresarial i la captació de noves empreses", conclou Riera.


Promoció Econòmica – Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Ample, 25 | Edifici de Cal Rapissa

08640 Olesa de Montserrat

   promocio@olesademontserrat.cat

  Tel. 93 778 00 50 – Ext. 3600

Reconeixement AOC Logo Infoparticipa