Logotip Olesa Industrial
+

Es constitueix l’Associació Olesa Industrial, la primera agrupació del sector al municipi15/6/2021

El projecte és el punt de partida per a la transformació del teixit empresarial olesà i per a la solució de problemàtiques comunes, de gestió d’oportunitats i de representació de les empreses amb interessos comunsL'Associació Olesa Industrial ja és una realitat. Aquest dilluns al migdia, l'Escorxador va ser l’escenari de l'assemblea constituent d’aquest nou projecte format inicialment per prop d’una quinzena d'empreses que actuarà com a interlocutor únic amb l'administració pública. Entre els objectius: fer créixer el teixit industrial d'Olesa, ajudant a generar més negoci i ampliar l'oferta econòmica.

 

L’Associació Olesa Industrial centrarà els seus primers esforços a forjar un contacte directe i franc amb l’Ajuntament d’Olesa, així com amb altres institucions com la Cambra o la Diputació. Això es traduirà en un ple coneixement de nous projectes i de noves inversions, alhora que l’Ajuntament tindrà constància de les necessitats de les empreses a través d’aquest interlocutor únic.

 

La trobada va servir per aprovar els estatuts de l'associació per unanimitat, així com la composició de la seva junta directiva liderada per Sílvia Cebollada (presidenta), Carme Pros (secretària) i Carles Martínez (tresorer). La presidenta de l’Associació Olesa Industrial, Sílvia Cebollada, reconeixia que s’enfronten a reptes importants, destacant “la importància de la unió del teixit empresarial d’Olesa, de tenir una xarxa sòlida on estiguin representats tots els polígons del municipi”.

 

Les pròximes passes de l'Associació Olesa Industrial consistiran a acabar de legalitzar el projecte a través del corresponent registre, constituir-la en grups de treball i fixar línies concretes de treball en funció de les necessitats de les empreses olesanes. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Olesa, Miquel Riera; el regidor de Promoció Econòmica, Dídac Solà; el president de la Cambra de Terrassa, Ramón Talamàs; i la directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya, Sílvia Solanellas. Riera va recordar que identificar els problemes dels polígons i la indústria d’Olesa “és una prioritat des de fa anys i el treball cooperatiu que representa el nou projecte serà una eina útil per compartir i progressar plegats”.

 

Les empreses fundacionals

 

Sílvia Cebollada (presidenta), Carme Pros (secretària) i Carles Martínez (tresorer) són els membres més importants de la junta directiva de l’Associació Olesa Industrial, els quals comptaran amb el suport dels vocals. Són nombroses les empreses que formen part d’aquesta agrupació del sector industrial olesà:

 

-Olesa Logistíca i Distribució S.L. (Vilapou)

-Kao Corporation S.A. (Kao)

-Cobac S.A. (Can Singla)

-Jpm Inmuebles Y Gestion 1993 S.L. (Catex Molí)

-Solchem Nature S.L. (Vilapou)

-Hogava Consulting S.L. (Vilapou)

-Ediciones Wikingo S.A. (Can Vinyals)

-Okatent (Can Singla)

-Immobiliaria Catalana Textil S.L. (Catex Molí)

-Transports Generals d’Olesa (Can Singla)

-Unitex S.A.(La Flora)

-Lasenor Emul S.L. (Can Vinyals)

 

Una de les decisions que prendrà la junta de l'Associació Olesa Industrial serà establir un sistema de quotes de 45 euros el trimestre per empresa associada. Les empreses interessades a formar part de l'Associació Olesa Industrial poden contactar-hi a través de l’Ajuntament, tot i que aviat l’associació obrirà la seva pròpia pàgina web. També es pot contactar a través del correu electrònic de les empreses associades a un projecte que ha comptat amb el suport clau de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).


Promoció Econòmica – Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Ample, 25 | Edifici de Cal Rapissa

08640 Olesa de Montserrat

   promocio@olesademontserrat.cat

  Tel. 93 778 00 50 – Ext. 3600

Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Finançat per UE Finançat per UE Finançat per UE