Logotip Olesa Insutrial
+

L’Ajuntament d’Olesa busca empreses i negocis que vulguin col·laborar amb el projecte TEU8/10/2021

El Departament d'Ensenyament ha fet una crida a les empreses locals per animar-les a acollir i tutoritzar alumnes, 4 hores a la setmana. Les empreses interessades poden enviar un correu electrònic a ensenyament@olesademontserrat.cat.Després de l'aturada a causa de la pandèmia per la covid-19, l'Ajuntament d'Olesa està preparant una nova edició del projecte TEU, una iniciativa impulsada conjuntament amb els centres educatius i amb l'autorització de la Generalitat, que possibilita que diferents alumnes de 3r i 4t d'ESO desenvolupin algunes hores lectives fora del centre. El projecte TEU desenvolupa una diversificació curricular amb l’alumnat proporcionant-los un entorn educatiu ajustat als seus interessos i necessitats, afavorint la seva motivació per continuar la seva formació. 

 

Lluny del currículum general que s’estableix als centres educatius, el Projecte TEU entén que no tots els nois i noies tenen les mateixes inquietuds. Per tant, aquest projecte focalitza l’atenció en aquell alumnat que no està aconseguint adaptar-se a les assignatures convencionals i possibilita la seva incursió al món laboral a través de pràctiques a serveis municipals, escoles i a empreses locals. En edicions anteriors hi han participat perruqueries i centres d’estètica, tallers de fusteria, de mecànica o una botiga de roba. La designació de cada alumne s’ha fet tenint en compte el seu perfil i els seus interessos.

 

Des del Departament d’Ensenyament ja s’ha contactat amb empreses que vulguin acollir i tutoritzar alumnes. En total, són quatre hores setmanals. Les empreses interessades en participar al projecte TEU poden enviar un correu electrònic a ensenyament@olesademontserrat.cat.

 

Tots els serveis i empreses que participen al projecte TEU signen un conveni amb Ajuntament i departament d’Ensenyament de la Generalitat, els centres, l'alumnat  i les seves famílies. A finals de curs es fa l'actr de cloenda i d'entrega de diplomes a l'alumnat, i la valoració de famílies, centres i empreses col·laboradores sempre és molt positiu. 


Promoció Econòmica – Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Ample, 25 | Edifici de Cal Rapissa

08640 Olesa de Montserrat

   promocio@olesademontserrat.cat

  Tel. 93 778 00 50 – Ext. 3600

Reconeixement AOC Logo Infoparticipa