Logotip Olesa Industrial
+

Olesa Industrial treballa per impulsar la millora i transformació dels polígons29/8/2022

Olesa de Montserrat es posiciona com a destí d’inversió industrial, amb l’associacionisme empresarial com a vector clau de competitivitat per al creixement econòmic del municipi.Un dels objectius sobre els quals treballa el projecte "Olesa Industrial" és la millora i la transformació dels polígons del municipi. Olesa de Montserrat compta amb nou polígons industrials, que agrupen 266 parcel·les. Els usos de sòl als polígons d’activitat econòmica d’Olesa són eminentment industrials i logístics, i els principals sectors d’activitat són l’activitat comercial, la metal·lúrgia, l’automoció, el material elèctric i la maquinària, el tèxtil, la química i l’alimentació.

Amb l’impuls de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, la participació de l’Associació Industrial Olesa (AIO) i el suport de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Olesa de Montserrat, sota la marca "Olesa Industrial", s'ha posicionat com a destí d’inversió industrial. La iniciativa persegueix consolidar el talent i afavorir l’arribada de noves inversions d’activitat que ajudin a millorar l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi.

 

El projecte compta amb un recurs econòmic sol·licitat a la Diputació de Barcelona.

 

L'alcalde d'Olesa, Miquel Riera, ha destacat que "l’excel·lent ubicació d’Olesa de Montserrat, porta d’entrada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a les principals infraestructures logístiques de Catalunya, sumada a l’àmplia oferta d’espais per desenvolupar-hi activitat econòmica, són oportunitats per a la consolidació del nostre teixit empresarial i la captació de noves empreses". Segons l'alcalde, un dels eixos principals del nou Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) és l’ordenació de l’activitat econòmica d'Olesa, la qual dona seguretat jurídica als nostres nou polígons (PAE), propugna la millora de la seva accessibilitat i afavoreix la seva funcionalitat, productivitat i competitivitat".

 

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat impulsa l’arribada de noves empreses, simplifica els tràmits administratius i ofereix un acompanyament en l’aterratge al municipi. Per fer-ho possible compta amb el portal web olesaindustrial.cat, un directori empresarial on trobar tota la informació dels polígons, recursos per a empreses i, sobretot, els espais disponibles i els punts de contacte amb els intermediaris immobiliaris. 

 

Les línies d’actuació d’Olesa Industrial se sustenten sobre tres grans eixos. El primer, donar a conèixer la riquesa i la capacitat industrial del seu territori; el segon, l’aposta decidida per a impulsar una transformació sostenible i digital dels seus polígons, i el tercer, l’associacionisme empresarial, representat per l’Associació Olesa industrial, una entitat nascuda amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica, fomentar les relacions interempresarials entre els nou polígons del municipi i impulsar millores de l’entorn industrial amb interlocució i col·laboració de l’Administració local. 


Promoció Econòmica – Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Ample, 25 | Edifici de Cal Rapissa

08640 Olesa de Montserrat

   promocio@olesademontserrat.cat

  Tel. 93 778 00 50 – Ext. 3600

Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Finançat per UE Finançat per UE Finançat per UE