Logotip Olesa Industrial
+

Els Premis Cambra 2022, que acull Olesa, reivindiquen la finalització de la B-408/7/2022

La gala dels Premis Cambra tindrà lloc el proper dijous 14 de juliol a les 19 h al Teatre de La Passió en un espectacle que denunciarà els retards en la finalització de la B-40.Olesa acull l’edició d’enguany dels Premis Cambra 2022 que organitza la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Es faran al Teatre de la Passió, el proper dijous 14 de juliol, a les 19h.

 

La gala porta per lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”,  perquè aprofitarà per denunciar, amb un espectacle, els reiterats retards en la construcció de l'autovia B40, el tram entre Abrera i Terrassa, una infraestructura cabdal per a l’activitat socioeconòmica del municipi i de la demarcació de la Cambra de Terrassa.

 

La B-40 és una infraestructura que s'ha previst en els plans territorials successius redactats des dels anys 80, i que és una necessitat prioritària per a la comarca del Vallès Occidental i Baix Llobregat, nuclis industrials més importants del sud d'Europa, pel conjunt de Catalunya, i d'Olesa de Montserrat en particular.

 

"El show de la B-40"

 

El lliurament de premis es farà en el marc de l’estrena de l’obra de teatre “El show de la B-40”, amb la direcció artística de Miquel Gorriz. Comptarà amb actors i actrius com David Olivares, Carles Martínez, Mireia Aixalà i Xavi Serrano, amb la producció de Mola Produccions. “El show de la B40” emularà un magazín televisiu, en el qual hi haurà un seguit d’entrevistes, sorpreses, actuacions musicals i el lliurament dels guardons.


És un acte reivindicatiu i empresarial, però també distès i original, on es donarà cita a autoritats i personalitats d'àmbit estatal i català, així com del teixit empresarial, principal protagonista de l'acte.

 

La gala comptarà amb la presidència de Roger Torrent, Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya; i amb la participació activa de Xavier Flores, Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya; i de Ricard Font, Secretari General del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, que seran entrevistats.

 

L’acte també comptarà amb l’assistència de Ramon Talamàs, President de la Cambra de Terrassa; Pere Quer, President de La Passió d’Olesa; i Miquel Riera, Alcalde d'Olesa, a més dels alcaldes de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Ullastrell i Rellinars.

 

Empreses guardonades amb els Premis Cambra 2022

 

S’han presentat un total de 36 candidatures a les tres categories obertes a la participació enguany. El Premi Cambra a la Internacionalització és per a European Flavours & Fragrances Spain (Rubí); el Premi Cambra a la Innovació per a Bio-Fil (Terrassa) i el Premi Cambra a la Sostenibilitat per a l'empresa Hercal Diggers (Terrassa).

 

A més dels Premis Cambra oberts a la participació, també hi ha un Premi Cambra 2022 que reconeix la Trajectòria Empresarial d’un empresari/empresària de la demarcació i que enguany s’atorga a Josep de C. Torrella Cascante, president i fundador de Torrella Ingeniería – Arquitectura, amb més de 53 anys d’història.

 

Els Premis Cambra són l’esdeveniment corporatiu més emblemàtic i un referent a Catalunya, a l'àmbit empresarial i institucional. Se celebra des del 1977, i només es va interrompre el 2020 per la pandèmia.

 


Promoció Econòmica – Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Ample, 25 | Edifici de Cal Rapissa

08640 Olesa de Montserrat

   promocio@olesademontserrat.cat

  Tel. 93 778 00 50 – Ext. 3600

Reconeixement AOC Logo Infoparticipa